Summer Hill Family Kitchen

The brief for this project was to create a bright and contemporary family friendly kitchen.

The owners wanted the space to be flexible to fulfil a number of functions on top of the traditional kitchen role.
These include dining for family breakfasts and informal entertaining, dedicated technology/work station, a place for the children to come to after school.

The concept for this brief was driven by the owners love of the environment, so natural wood and splashes of bright green have be used to reflect this. The use of a bright colour with white creates a bright fresh look that is fun, vibrant and still contemporary.

The choice of surfaces means the kitchen is easy to maintain and keep clean, important for a busy family.

Summer Hill Kitchen - Mood Board

 

Summer Hill Kitchen - Sample Board

Hello there, what do you think?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s